cpt. Cook
 

Glazovaná krůtí roláda s česnekem a petrželkou
(Maple-glazed garlic & parsley turkey roulade)

Krocan s mandlovou nádivkou

Krocaní prsa dušená se zeleninou

Krocaní stehna na zázvoru

Krůta na ananasu

Krůta na švestkách

Krůta na víně se zeleninou

Krůta plněná kaštany, pečená se zelím

Krůta po kyjovsku

Krůta s citronovou krustou a brokolicovo-fazolovou kaší

Krůta s kaštanovou nádivkou
(La dinde farcie aux marrons)

Krůta s mandlovou nádivkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krůta s pórkem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg krůty (masa uvařeného a nakrájeného na kostičky, 10 dkg šunky nakrájené na kostičky, 15  pórků nakrájených na kolečka, 2 lžíce másla, 2 lžíce hladké mouky, 2.15 dl kuřecího vývaru, 2 dl mléka, 3  feferonky nakrájené nadrobno, 150 dkg uvařených kolínek, 215 dkg strouhaného tvrdého sýra, 1/4 lžičky strouhaného muškátového oříšku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm 5 minut smažíme pórek. Přidáme mouku, sůl, pepř a muškátový oříšek, zamícháme a za stálého míchání 1 minutu vaříme. Přilijeme vývar a mléko, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme další 1 minutu. Přidáme maso, šunku a feferonky. Polovinu směsi dáme do nevymazané zapékací misky, navrch dáme kolínka a na ně dáme zbytek masa. Posypeme sýrem a pečeme v rozpálené troubě při 180°C asi 25 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3175x    verze pro tisk

Krůta zapečená s rýží

Krůtí kapsy

Krůtí kýta plněná jablky a mrkví

Krůtí maso s chřestem

Krůtí prsa na rajčatech

Krůtí prsa s medovou omáčkou

Krůtí roláda v těstě s pórkovou omáčkou