cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
·
Kuřata, slepice
·
Krocan, krůta
·
Husa, kachna
· Ostatní ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Bažant na pepři s hruškami
Bažant na způsob Hubert
Bažant na žampiónech
Bažant pečený (nebo mladé koroptve)
Bažant po myslivecku
Bažant s nádivkou
Grilovaná křepelka
Holoubata na grilu
Holoubata nebo kuřata s nádivkou
Holoubata v těstíčku
Holubi na divoko
Koroptve s citrónovou omáčkou
Koroptve s omáčkou na divoko
Nadívaná perlička
(Faraona ripiena al forno)
Nadívaný bažant
Paštika z bažanta v máslovém těstě
Pečená křepelka na kdoulích
Pečený bažant nebo koroptve
Pečený bažant po židlochovicku
Pečený bažant s ovocem