cpt. Cook
 

Bažant na pepři s hruškami

Bažant na způsob Hubert

Bažant na žampiónech

Bažant pečený (nebo mladé koroptve)

Bažant po myslivecku

Bažant s nádivkou

Mexico   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Grilovaná křepelka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 menší křepelky, 8 plátků slaniny, 1/2  cibule nakrájená na kolečka, 2  pomeranče na šťávu, 2 lžíce octa, 3 lžíce oleje, 1/2 lžíce krystalového cukru, 2 stroužky česneku rozdrcené, 1/2 lžičky koriandru, tabasco, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve velké míse smícháme pomerančovou šťávu, ocet, olej, cukr, česnek, koriandr, sůl a Tabasco a v této směsi křepelky namočíme. Přikryjeme pokličkou a necháme v lednici marinovat alespoň 4 hodiny. Křepelky vyndáme, obalíme slaninou, kterou připevníme párátkem, a dáme s cibulí na pekáč. Grilujeme je v troubě asi 15 minut. Mezitím si 10 minut povaříme marinádu. Těsně před tím, než jsou křepelky hotové, je pomažeme teplou marinádou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 10236x    verze pro tisk

Holoubata na grilu

Holoubata nebo kuřata s nádivkou

Holoubata v těstíčku

Holubi na divoko

Koroptve s citrónovou omáčkou

Koroptve s omáčkou na divoko

Nadívaná perlička
(Faraona ripiena al forno)

Nadívaný bažant

Paštika z bažanta v máslovém těstě

Pečená křepelka na kdoulích

Pečený bažant nebo koroptve

Pečený bažant po židlochovicku

Pečený bažant s ovocem