cpt. Cook
 

Bažant na pepři s hruškami

Bažant na způsob Hubert

Bažant na žampiónech

Bažant pečený (nebo mladé koroptve)

Bažant po myslivecku

Bažant s nádivkou

Grilovaná křepelka

Holoubata na grilu

Holoubata nebo kuřata s nádivkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Holoubata v těstíčku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  holoubata, sůl, tuk na vysmažení,

Těstíčko: 1/4 l mléka, 2  vejce, 6 lžic hladké mouky,  trochu kypřícího prášku do pečiva

zkopírováno z http://www.tacos.cz Holoubata nejprve uvaříme a získáme z nich tak polévku. Uvařená rozkrájíme na čtvrtky, osolíme, obalíme v mouce a pak v těstíčku, to připravíme hustší než na kapání, z vajec, trochy mléka nebo smetany a mouky, do níž přidáme něco prášku do pečiva. Obalená holoubata smažíme na rozpáleném tuku do růžova. Velmi nabudou a jsou brzo usmažená, protože maso je předem vařené. Takto jsou holoubata chutnější než smažená za syrova. Jsou i dosti sytá, a tedy úsporná.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Smaženi holubi, brambory nebo bramborová kaše a salát, zelenina nebo kompot.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2609x    verze pro tisk

Holubi na divoko

Koroptve s citrónovou omáčkou

Koroptve s omáčkou na divoko

Nadívaná perlička
(Faraona ripiena al forno)

Nadívaný bažant

Paštika z bažanta v máslovém těstě

Pečená křepelka na kdoulích

Pečený bažant nebo koroptve

Pečený bažant po židlochovicku

Pečený bažant s ovocem