cpt. Cook
 

Bažant na pepři s hruškami

Bažant na způsob Hubert

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bažant na žampiónech

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 rozporcovaný bažant, 215 dkg žampiónů nakrájených na plátky, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 1/2 dl jablečného moštu, 1/2 lžička worcestrové omáčky, 1/2 stroužek česneku nasekaný nadrobno, 1.15 dl kuřecího vývaru, 1.15 dl šlehačky, mletá paprika, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kousky bažanta položíme na pekáč. Smícháme všechny přísady mimo papriky a nalijeme je na bažanta. Posypeme paprikou a dáme do rozpálené trouby. Pečeme asi 1 hodinu při 250°C, občas podléváme. Posypeme znovu paprikou a pečeme dalších 30 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3063x    verze pro tisk

Bažant pečený (nebo mladé koroptve)

Bažant po myslivecku

Bažant s nádivkou

Grilovaná křepelka

Holoubata na grilu

Holoubata nebo kuřata s nádivkou

Holoubata v těstíčku

Holubi na divoko

Koroptve s citrónovou omáčkou

Koroptve s omáčkou na divoko

Nadívaná perlička
(Faraona ripiena al forno)

Nadívaný bažant

Paštika z bažanta v máslovém těstě

Pečená křepelka na kdoulích

Pečený bažant nebo koroptve

Pečený bažant po židlochovicku

Pečený bažant s ovocem