cpt. Cook
 

Bažant na pepři s hruškami

Bažant na způsob Hubert

Bažant na žampiónech

Bažant pečený (nebo mladé koroptve)

Bažant po myslivecku

Bažant s nádivkou

Grilovaná křepelka

Holoubata na grilu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Holoubata nebo kuřata s nádivkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  holoubata nebo polovičku malých kuřat, 1/8 kg másla,

Nádivka: jako do telecího hrudí (viz příslušný recept)

zkopírováno z http://www.tacos.cz Holoubata pečeme asi jen 1/2 hodiny, kuřata podle velikosti až 3/4 hodiny. Nádivku připravíme jako do telecího hrudí, ale ještě přidáme umleté vnitřnosti. Nádivkou naplníme volátka a pak podebereme také kůži na prsou, aby kapsa byla větší. Můžeme nadívat i břišní dutinu. Naplněnou kapsu zašijeme. Nadívanou drůbež položíme do pekáče prsy vzhůru, aby kapsa nepraskla.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Nadívaní holubi nebo kuřata, brambory a salát nebo kompot. Maso živí, brambor a nádivka sytí a salát nebo kompot dodají látky ochranné.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3884x    verze pro tisk

Holoubata v těstíčku

Holubi na divoko

Koroptve s citrónovou omáčkou

Koroptve s omáčkou na divoko

Nadívaná perlička
(Faraona ripiena al forno)

Nadívaný bažant

Paštika z bažanta v máslovém těstě

Pečená křepelka na kdoulích

Pečený bažant nebo koroptve

Pečený bažant po židlochovicku

Pečený bažant s ovocem