cpt. Cook
 

Bažant na pepři s hruškami

Bažant na způsob Hubert

Bažant na žampiónech

Bažant pečený (nebo mladé koroptve)

Bažant po myslivecku

Bažant s nádivkou

Grilovaná křepelka

Vietnam   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Holoubata na grilu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  holoubata, 4 lžíce oleje, 1/2 lžička sezamových semínek, 1/2 lžička krystalového cukru, 1/2 lžička sójové omáčky, 1/2 lžička sherry, 4  feferonky (nasekat nadrobno), sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Holoubata rozkrojíme na polovinu. V misce smícháme všechny ostatní přísady, vzniklou směsí pomažeme holoubata a necháme v ledničce marinovat alespoň jednu hodinu. Na rozpáleném grilu grilujeme tak dlouho, až jsou holoubata hotová.
vloženo 09.07.2007    zobrazeno 2358x    verze pro tisk

Holoubata nebo kuřata s nádivkou

Holoubata v těstíčku

Holubi na divoko

Koroptve s citrónovou omáčkou

Koroptve s omáčkou na divoko

Nadívaná perlička
(Faraona ripiena al forno)

Nadívaný bažant

Paštika z bažanta v máslovém těstě

Pečená křepelka na kdoulích

Pečený bažant nebo koroptve

Pečený bažant po židlochovicku

Pečený bažant s ovocem