cpt. Cook
 

Bažant na pepři s hruškami

Bažant na způsob Hubert

Bažant na žampiónech

Bažant pečený (nebo mladé koroptve)

Bažant po myslivecku

Bažant s nádivkou

Grilovaná křepelka

Holoubata na grilu

Holoubata nebo kuřata s nádivkou

Holoubata v těstíčku

Holubi na divoko

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Koroptve s citrónovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  koroptve, sůl, slanina, cibule, mrkev, petržel, celý pepř, moučkový cukr, vývar z masa nebo kostí, 1/2  citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Několik dní odleželé koroptve oškubeme, vykucháme, opálíme chmýří a osolíme. Kastrol vyložíme plátky slaniny, vložíme na ně koroptve, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mrkev, petržel, několik zrnek pepře, špetku cukru a vše dusíme. Koroptve často obracíme, a když načínají červenat, poléváme je občas lžící vývaru z masa nebo kostí. Měkké koroptve vyndáme, šťávu necháme trochu vysmahnout, přebytečný omastek sebereme a prolisujeme. Pak do ní přidáme šťávu z citrónu a strouhanou kůru z půl citrónu a přivedeme ji do varu. Do omáčky vložíme rozkrájené koroptve a znovu necháme přejít var. Při podávání ozdobíme mísu plátky citrónu.
vloženo 28.07.2007    zobrazeno 2438x    verze pro tisk

Koroptve s omáčkou na divoko

Nadívaná perlička
(Faraona ripiena al forno)

Nadívaný bažant

Paštika z bažanta v máslovém těstě

Pečená křepelka na kdoulích

Pečený bažant nebo koroptve

Pečený bažant po židlochovicku

Pečený bažant s ovocem