cpt. Cook
 

Glazovaná krůtí roláda s česnekem a petrželkou
(Maple-glazed garlic & parsley turkey roulade)

Krocan s mandlovou nádivkou

Krocaní prsa dušená se zeleninou

Krocaní stehna na zázvoru

Krůta na ananasu

Krůta na švestkách

Krůta na víně se zeleninou

Krůta plněná kaštany, pečená se zelím

Krůta po kyjovsku

Krůta s citronovou krustou a brokolicovo-fazolovou kaší

Krůta s kaštanovou nádivkou
(La dinde farcie aux marrons)

Krůta s mandlovou nádivkou

Krůta s pórkem

Krůta zapečená s rýží

Krůtí kapsy

Krůtí kýta plněná jablky a mrkví

Krůtí maso s chřestem

Krůtí prsa na rajčatech

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krůtí prsa s medovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg krůtích prs, 10 dkg medu, sůl, mletý pepř, 215 dkg zelených nudlí, 1/2 lžíce másla, 1/2 lžíce oleje, 1/2  mandarinkový kompot, 32 dkg nakládané cibulky, 30 dkg kukuřice, 1/2  červená paprika, 2 lžíce mandlí
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso potřeme medem ušlehaným s kořením. Nudle uvaříme a smícháme je s máslem. V pánvi rozpálíme olej a na něm maso ze všech stran osmažíme. Slijeme mandarinky, cibulky a kukuřici, papriku nakrájíme na kostičky a vše přidáme k masu. Pod pokličkou dusíme asi 10 minut a přidáme zbylou medovou omáčku. Mandle spaříme, oloupeme, drobně nasekáme a posypeme jimi nudle.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4171x    verze pro tisk

Krůtí roláda v těstě s pórkovou omáčkou