cpt. Cook
 

Badyánové maso

Divoký králík na česneku

Dušený králík po francouzsku

Dušený králík s citrónem

Dušený králík se smetanou a kapary

Irský králík

Kebab orman

Králičí krokety

Králičí kýty v jemné omáčce

Králičí maso po alžírsku s omeletou

Králičí maso po provensálsku

Králičí rillettes s ciderem
(Rillettes de lapin au cidre)

Králičí stehna se špenátovou nádivkou

Králičí terina s fíky a lískovými oříšky
(Terrine de lapin aux figues et aux noisettes)

Králík Braillon

Králík na bílém víně s žampióny

Králík na červeném víně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík na česneku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2  králík, 3  cibule, 1/2 lžíce hladké mouky, 10 dkg slaniny, 115 dkg vepřového sádla, 3 stroužky česneku, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Králíka z části odblaníme a nakrájíme na porce. Maso prošpikujeme nudličkami slaniny, osolíme a necháme odležet. Na sádle usmažíme jemně nakrájenou cibuli, mírně podlijeme a necháme provařit. Na závěr přidáme utřený česnek a zbytek jemně nakrájené a opražené slaniny. Podáváme s brambory vařenými s petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3358x    verze pro tisk

Králík na dijonské hořčici

Králík na hořčici