cpt. Cook
 

Badyánové maso

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Divoký králík na česneku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  králičí hřbet a kýty, mletý bílý pepř, 1/2  bílek, 1/2 lžička máčené škrobové moučky, 2 lžíce oleje, 1/2 šálku vývaru, 15 stroužků česneku, 1/2 malý pórek, 8  šalotek, 1/2 špetka wei-su, 1/2 lžička máčené škrobové moučky, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné a odblaněné kýty a hřbet zbavíme kostí a nakrájíme na drobné kostičky. Promícháme s bílým pepřem, solí, bílkem a máčeným škrobem. Asi hodinu necháme v chladnu odležet. Připravené maso osmahneme v horkém oleji, podlijeme vývarem, přidáme tenké plátky česneku a kostičky pórku. Podusíme do poloměkka, pak přidáme několik malých loupaných cibulek, špetku wei-su, zahustíme máčeným škrobem a na mírném ohni při stálém míchání dodusíme. Hotový pokrm posypeme zbytkem drobně sekaného česneku a petrželovou natí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2540x    verze pro tisk

Dušený králík po francouzsku

Dušený králík s citrónem

Dušený králík se smetanou a kapary

Irský králík

Kebab orman

Králičí krokety

Králičí kýty v jemné omáčce

Králičí maso po alžírsku s omeletou

Králičí maso po provensálsku

Králičí stehna se špenátovou nádivkou

Králík Braillon

Králík na bílém víně s žampióny

Králík na červeném víně

Králík na česneku

Králík na dijonské hořčici

Králík na hořčici

Králík na hořčici
(Lapin a la moutarde)

Králík na houbách