cpt. Cook
 

Badyánové maso

Divoký králík na česneku

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušený králík po francouzsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  králík, 115 dkg anglické slaniny, 10  šalotek (množilka), 2 dl bílého vína, 1/2 šálek vývaru, 1/2 lžíce másla, 1/2 lžíce oleje (podle velikosti králíka), sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odblaněného mladého králíka nasekáme na porce. V kastrole rozehřejeme olej, máslo a slaninu nakrájenou na tenké plátky na něm opečeme po obou stranách. Pak je dáme stranou a na tuku opečeme posolené a opepřené porce králíka po obou stranách. Dále podléváme maso po částech vývarem a vínem. K poloměkkému masu přidáme cibulky v celku a společně dokončíme.

www.tacos.cz Příloha: žemlový slaný nákyp, slané lívanečky, dušená zelenina nebo nočky a rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4759x    verze pro tisk

Dušený králík s citrónem

Dušený králík se smetanou a kapary

Irský králík

Kebab orman

Králičí krokety

Králičí kýty v jemné omáčce

Králičí maso po alžírsku s omeletou

Králičí maso po provensálsku

Králičí stehna se špenátovou nádivkou

Králík Braillon

Králík na bílém víně s žampióny

Králík na červeném víně

Králík na česneku

Králík na dijonské hořčici

Králík na hořčici

Králík na hořčici
(Lapin a la moutarde)

Králík na houbách