cpt. Cook
 

Badyánové maso

Divoký králík na česneku

Dušený králík po francouzsku

Dušený králík s citrónem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušený králík se smetanou a kapary

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  králík (menší králík nebo zadní díl velkého), 1/2 lžíce másla, 1/2 velká cibule, sůl, 1/4 l kysané smetany, 1/2 lžíce hrubé mouky, 1/2 lžíce kaparů
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle osmahneme drobně pokrájenou cibuli, přidáme porce odblaněného osoleného králíka, opečeme a pak při mírném podlévání a obracení dusíme do měkka. Maso vyjmeme, do šťávy přilijeme smetanu rozkvedlanou s moukou a povaříme. Omáčku přecedíme, vložíme do ní maso k prohřátí a přidáme soli zbavené, dobře oprané usekané kapary.

www.tacos.cz (podle paní Tovarové)

www.tacos.cz Příloha: jemný knedlík, nočky, brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2911x    verze pro tisk

Irský králík

Kebab orman

Králičí krokety

Králičí kýty v jemné omáčce

Králičí maso po alžírsku s omeletou

Králičí maso po provensálsku

Králičí rillettes s ciderem
(Rillettes de lapin au cidre)

Králičí stehna se špenátovou nádivkou

Králičí terina s fíky a lískovými oříšky
(Terrine de lapin aux figues et aux noisettes)

Králík Braillon

Králík na bílém víně s žampióny

Králík na červeném víně

Králík na česneku

Králík na dijonské hořčici

Králík na hořčici