cpt. Cook
 

Badyánové maso

Divoký králík na česneku

Dušený králík po francouzsku

Dušený králík s citrónem

Dušený králík se smetanou a kapary

Irský králík

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kebab orman

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg králíka, 4 lžíce oleje, 1/2  mrkev,  trochu celeru, 3  cibule, 2 lžíce rajčatového protlaku, sůl, 2 lžíce čubricy, 1/2 sklenka bílého vína, zelená petrželka (čerstvá nebo sušená)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Malé kousky masa opečeme na oleji, pak přidáme nakrájenou mrkev, celer, cibuli, osmahneme, přidáme protlak, čubricu. Opatrně osolíme a podlijeme vínem a vodou a dusíme. Když je maso měkké, posypeme pokrm petrželkou čerstvou nebo sušenou.

www.tacos.cz Příloha: bílý chléb nebo rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2922x    verze pro tisk

Králičí krokety

Králičí kýty v jemné omáčce

Králičí maso po alžírsku s omeletou

Králičí maso po provensálsku

Králičí rillettes s ciderem
(Rillettes de lapin au cidre)

Králičí stehna se špenátovou nádivkou

Králičí terina s fíky a lískovými oříšky
(Terrine de lapin aux figues et aux noisettes)

Králík Braillon

Králík na bílém víně s žampióny

Králík na červeném víně

Králík na česneku

Králík na dijonské hořčici

Králík na hořčici