cpt. Cook
 

Badyánové maso

Divoký králík na česneku

Dušený králík po francouzsku

Dušený králík s citrónem

Dušený králík se smetanou a kapary

Irský králík

Kebab orman

Králičí krokety

Králičí kýty v jemné omáčce

Alžírsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králičí maso po alžírsku s omeletou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg králíka, 4 lžíce granulované cibule, 4 lžíce oleje, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžičky mleté skořice, 1/2 špetka pálivé papriky, sůl, 4  vejce, zelená petrželka, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kousky, osolíme a prudce opečeme na oleji do červena, zasypeme moukou, osmahneme, posypeme kořením, přidáme cibuli, promícháme a podlijeme sklenkou vody. Dusíme do měkka, podle potřeby podlijeme vodou. Vejce rozšleháme, osolíme, přidáme krájenou petrželku a na oleji upečeme tenké omelety.

www.tacos.cz Hotové maso obložíme proužky omelet, pokapeme olejem a citrónem a podáváme s rýží.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2624x    verze pro tisk

Králičí maso po provensálsku

Králičí rillettes s ciderem
(Rillettes de lapin au cidre)

Králičí stehna se špenátovou nádivkou

Králičí terina s fíky a lískovými oříšky
(Terrine de lapin aux figues et aux noisettes)

Králík Braillon

Králík na bílém víně s žampióny

Králík na červeném víně

Králík na česneku

Králík na dijonské hořčici

Králík na hořčici