Rillettes de lapin au cidre recept ze stránek www.tacos.cz
www.tacos.cz Druhý den duste králičí stehna i s marinádou přikrytá v pekáči na mírném ohni po dobu 4 hodin. Piniové oříšky opékejte 5 minut na rozpálené pánvi. Šalotku oloupejte a nakrájejte nadrobno. Zbývající listy rozmarýnu nasekejte. Králičí stehna vyjměte z vývaru pomocí naběračky a natrhejte je, nadrobte. Přidejte 2 polévkové lžice mrkve nakrájené na kostičky do mísy s rozdrobeným králíkem, nasekanými lístky rozmarýnu, nasekanou šalotkou, nahrubo nakrájenými konzervovanými rajčaty, sultánkami, piniovými oříšky, husím sádlem a uzenou paprikou. Jemně promíchejte. Pokud se vám výsledek zdá příliš suchý, můžete přidat malou naběračku vývaru. Ochutnejte a dochuťte. Podávejte například na plátcích opečeného domácího chleba.