cpt. Cook
 

Kachna po pekingsku

Kachna po portugalsku

Kachna po sečuánsku

Kachna po soloňském způsobu

Kachna po srbsku

Kachna s ananasem a třešněmi

Kachna s meruňkovou náplní

Kachna s pomerančem

Kachna s pomerančovou omáčkou

Kachna se zelím
(Veszprém)

Kachní prsa na karí

Kachní prsa na malinách

Kachní prsa plněná dýní a pomerančem

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou a pastinákovým pyré

Kachní prsa s čínským zelím

Kachní prsa s omáčkou z portského a fíků

Kachní prsa s pomerančovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kachní prsíčka na zeleném pepři s liškami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg kachních prsíček bez kosti, sůl, zelený pepř, mletý zázvor, 10 dkg lišek, olej, 1/2 lžička hladké mouky, vývar, šlehačka, koňak
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěná kachní prsa osolíme, lehce posypeme zázvorem, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji ze všech stran. Přidáme oprané lišky a dáme společně do trouby nebo grilu péci asi na 10 minut (je nutné, aby maso zůstalo růžové). Upečená prsa přendáme a až do podávání udržujeme v teple. Výpek s liškami lehce zaprášíme moukou, rozředíme vývarem a povaříme. Nakonec zjemníme šlehačkou a dochutíme několika kapkami koňaku.

www.tacos.cz Příloha: petrželové noky z odpalovaného těsta

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2730x    verze pro tisk

Kachní stehna podle prababičky

Kachnička s vánoční nádivkou pečená do křupava