cpt. Cook
 

Kachna po pekingsku

Kachna po portugalsku

Kachna po sečuánsku

Kachna po soloňském způsobu

Kachna po srbsku

Kachna s ananasem a třešněmi

Kachna s meruňkovou náplní

Kachna s pomerančem

Kachna s pomerančovou omáčkou

Kachna se zelím
(Veszprém)

Kachní prsa na karí

Kachní prsa na malinách

Kachní prsa plněná dýní a pomerančem

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou a pastinákovým pyré

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg pastináku, 1/2  brambora, 2 dl crème fraîche, 60 dkg kachních prsíček, 1/2  jablko, 2  pomeranče, 150 dkg čerstvých brusinek, 1/2  celá skořice, 2  hřebíčky, 15 dkg cukru krupice, 15 dkg hnědého přírodního cukru, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na omáčku oloupejte jablko, odstraňte jádřinec a nakrájejte ho na kostičky. Nastrouhejte kůru z jednoho pomeranče a vymačkejte na šťávu oba pomeranče. Brusinky opláchněte. V pánvi zahřejte pomerančovou šťávu s kůrou, jablkem, skořicí, hřebíčkem a oběma cukry. Jakmile se šťáva začne vařit, přidejte brusinky a na mírném ohni za pravidelného míchání vařte dohladka.

www.tacos.cz Pastinák a brambory oloupejte, nakrájejte na kousky a vařte je 20 minut ve vroucí osolené vodě. Scedíte je a rozmačkáte, přidáte smetanu a rozmixujte dohladka, osolte a opepřete.

www.tacos.cz Ostrým nožem udělejte do kůže kosočtvercové zářezy. Smažte je na suché pánvi 2 minuty na straně s kůží, otočte a smažte ještě 2 minuty. Před krájením nechte 10 minut odpočívat pod alobalem.

vloženo 28.01.2022    zobrazeno 449x    verze pro tisk

Kachní prsa s čínským zelím

Kachní prsa s omáčkou z portského a fíků

Kachní prsa s pomerančovou omáčkou

Kachní prsíčka na zeleném pepři s liškami

Kachní stehna podle prababičky

Kachnička s vánoční nádivkou pečená do křupava