zkopírováno z http://www.tacos.cz Kachnu vykucháme, opláchneme, osušíme a osolíme. Cibuli oloupáme a pokrájíme na plátky. Celer omyjeme a pokrájíme na kostky. Kachnu vložíme do větší nádoby na vaření. Zalejeme litrem vody. Přidáme cibuli, nakrájené plátky celeru, sůl a pepř. Uvedeme do varu. Zmenšíme plamen a vaříme pod pokličkou 1 hodinu a 15 minut. Kachnu vyjmeme a ochladíme, stáhneme kůži a vykostíme. Maso nakrájíme na malé kousky.
www.tacos.cz 200 ml vývaru z kachny uvedeme do varu. Kousky masa osmažíme na rozpáleném oleji. Přidáme sójovou omáčku a med, zamícháme. Asi po 20 vteřinách přilejeme vodku a vývar z kachny. Mícháme až do doby, kdy se začne vařit, pak přidáme kousky ananasu, uvedeme do varu a necháme ještě 2 minuty na plotně.
www.tacos.cz Přendáme na misku, ozdobíme třešněmi a podáváme.