zkopírováno z http://www.tacos.cz Vyjměte kachní filé z lednice. Dýni omyjte, zbavte semínek a vláknitého jádra a nakrájejte na malé kostičky. Vymačkejte šťávu z pomerančů a další pomeranč oloupejte, vyloupejte dílky a nakrájejte je na dva nebo tři kusy. Ve velké pánvi rozpusťte máslo, přidejte na kostičky nakrájenou dýni, med a koření a na mírném ohni restujte. Po 10 minutách přidejte pomerančovou šťávu, přiklopte, poduste 5 minut, poté sejměte pokličku, přidejte dílky pomeranče a nasekaný koriandr a dovařte ještě 3 minuty. Udržujte se v teple.
www.tacos.cz Kachní filé položte před sebe. Nožem nařízněte tukovou vrstvu a poté do masa udělejte zářez rovnoběžně s tukovou vrstvou) Lžící zvětšete řez a naplňte jej předchozím přípravkem. Filety dobře zabalte a zavažte provázkem, aby nádivka držela na místě. Kachní prsa smažte 8 minut na tučné straně, tím se zbavíte většiny tuku, který slijte, prsa obraťte a pokračujte ve smažení na masité straně po dobu 6 minut, uvnitř chceme dostat stále růžové maso. Podávejte horké se zbylou nádivkou.
www.tacos.cz Příloha: tagliatelle