cpt. Cook
 

Kachna po pekingsku

Kachna po portugalsku

Kachna po sečuánsku

Kachna po soloňském způsobu

Srbsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kachna po srbsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kachna, sůl, sádlo, rýže, cibule, několik  brambor, zelená paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kachnu očistíme, vykucháme, opláchneme, osolíme a vložíme do kastrolu, přikryjeme pokličkou a dusíme do poloměkka. Je-li zapotřebí, trochu podlijeme. Pak vymažeme pekáč sádlem, dáme do něj vrstvu dušené rýže, na to na plátky nakrájenou cibuli, vrstvu na plátky nakrájených brambor a po případě i vrstvu na kolečka nakrájené zelené papriky. Na to položíme poloměkkou, na porce nakrájenou kachnu a upečeme v troubě do červena. Při pečení často poléváme šťávou z kachny, která se při dušení vypekla.
vloženo 28.07.2007    zobrazeno 3554x    verze pro tisk

Kachna s ananasem a třešněmi

Kachna s meruňkovou náplní

Kachna s pomerančem

Kachna s pomerančovou omáčkou

Kachna se zelím
(Veszprém)

Kachní prsa na karí

Kachní prsa na malinách

Kachní prsa plněná dýní a pomerančem

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou a pastinákovým pyré

Kachní prsa s čínským zelím

Kachní prsa s omáčkou z portského a fíků

Kachní prsa s pomerančovou omáčkou

Kachní prsíčka na zeleném pepři s liškami

Kachní stehna podle prababičky

Kachnička s vánoční nádivkou pečená do křupava