marináda: 2 lžíce sójové omáčky, pálivá paprika nebo tabasco, drcený pepř, 1/2 lžička mletého zázvoru nebo drobně usekaný, 1/2 lžičky mleté skořice, mletý badyán, 2 lžíce desertního vína, 2 lžíce pomerančové šťávy, 1/2 lžička pomerančové kůry nastrouhané, 1/2 lžíce karamelu,
placky: 30 dkg hladké mouky, sůl, voda, vepřové sádlo, mletý pepř
www.tacos.cz Upečené porce kachny srovnáme na tác, obložíme plátky pomeranče a podáváme s rýží. Vhodné jsou i tenké placky.
www.tacos.cz Placky připravíme tak, že z hladké mouky a vody zaděláme tužší těsto. Tence rozválíme, vykrojíme placky asi 12 cm v průměru a upečeme na suché plotně. Po upečení lehce pomastíme a skládáme na sebe.
www.tacos.cz Každý položí na placku kousek masa namočený ve vypečené šťávě, kousek pomeranče, svine jako omeletu a krájí sousta, která Ize namáčet tyčinkami ve vypečené šťávě nebo ve zředěné sójové omáčce.