Hovězí kostky s badyánem
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 215 dkg hovězí svíčkové nebo hovězího zadního, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce desertního vína (žlutého), 1/2 lžíce oleje, 1/2 badyán (cípek, ne celá hvězdice), škrobová moučka, 1/2 lžičky glutasolu (Wej-su), sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na kostky nakrájené maso osolíme, smícháme se sójovou omáčkou a žlutým vínem a na rozpáleném oleji zlehka osmažíme. Přendáme do hlubšího rendlíku, přidáme badyán, zalijeme vodou a vaříme odkryté, až je maso měkké. Zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou ve studené vodě, přidáme glutasol (Wej-su) a popřípadě dosolíme.