Chilli pasta: 1/2 lžíce koriandru, 1/2 lžíce římského kmínu, 2 chilli papričky zbavené semínek, 12 čerstvých curry lístků (nebo polovina sušených), 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžíce hnědého přírodního cukru, 3 lžíce vody
www.tacos.cz Na veliké pánvi rozpalte olej. Přidejte pastu a za stálého míchání duste 1 minutu. Přidejte maso, zbavené všeho viditelného tuku a nakrájené na kostky asi 3 cm, míchejte tak, aby se stejnoměrně obalilo pastou, duste 4 minuty. Neustále míchejte. Do pánve přidejte kokosové mléko a vývar, přiveďte k varu a za občasného míchání pozvolna vařte asi hodinu, dokud není maso měkké. Pokud se maso během dušení příliš vysouší, přidejte další vývar.