cpt. Cook
 

Filet mignon v pepřové krustě s čokoládovo-portskou omáčkou

Filet mignon v solné krustě
(Filet mignon en croûte de sel au thym)

Filipínské hovězí

Flekken
((pečeně pečená nad dřevěným uhlím))

Florentské roštěnky

Frankfurtská pečeně

Grilovaná roštěná

Hašé z vařeného hovězího

Horalský tymbál

Hortobáďské hovězí plátky

Hotpot

Hovězí Acapulco

Hovězí balenka plněná

Hovězí Bourguignon

Hovězí filet na červeném víně
(Filet de boeuf au vin rouge)

Hovězí hranolky v pepři

Hovězí hrudí s křenovou omáčkou

Hovězí jazyk

Hovězí jazyk uzený

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí kostičky v zelenině

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězího roštěnce, 2 lžíce škrobové moučky, olej, 1/2  květák, 1/2  pórek, 1/2 středně velká karotka, 15 dkg sterilovaného hrášku, 1/2  vejce, mletý pepř, sůl, glutasol,  špetka zázvoru, 15 lžic desertního vína, 1/2 lžíce vinného octa
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné maso nakrájíme na kostičky a promícháme s vejcem, polovinou škrobu a solí. Necháme odležet. Očištěný květák a karotku povaříme ve slané vodě a propláchneme studenou vodou. Květák rozebereme na růžičky a karotku nakrájíme spolu s košťály květáku na nudličky, pórek na plátky. Z vína, vývaru, glutasolu a zbytku škrobu připravíme zálivku. Maso zprudka opečeme ve větším množství oleje, tuk zčásti slijeme a přidáme zeleninu. Podusíme, přidáme špetku pepře a zázvoru, sůl a ocet, zalijeme připravenou zálivkou a znovu krátce podusíme. Při podávání zakápneme pokrm sójovou omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2970x    verze pro tisk