Hovězí maso s játrovou omáčkou
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 80 dkg hovězí svíčkové, 115 dkg kuřecích jater, 4 lžíce másla, 1/2 bobkový list, 1/2 lžička tymiánu, 1.15 dl koňaku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpálíme polovinu másla, přidáme játra, bobkový list a tymián a krátce osmažíme, aby játra byla tak do poloviny propečená. Bobkový list odstraníme, játra dáme do mixéru. Bifteky osolíme a opepříme a zprudka je opečeme na zbytku másla, asi jednu minutu na každé straně. Na maso nalijeme nahřátý koňak a zapálíme. Maso přeneseme na nahřátý talíř, šťávu nalijeme k játrům do mixéru a umixujeme na jemnou pastu. Pastu vrátíme na pánev, prohřejeme a nalijeme na maso.