cpt. Cook
 

Filet mignon v pepřové krustě s čokoládovo-portskou omáčkou

Filet mignon v solné krustě
(Filet mignon en croûte de sel au thym)

Filipínské hovězí

Flekken
((pečeně pečená nad dřevěným uhlím))

Florentské roštěnky

Frankfurtská pečeně

Grilovaná roštěná

Hašé z vařeného hovězího

Horalský tymbál

Hortobáďské hovězí plátky

Hotpot

Hovězí Acapulco

Hovězí balenka plněná

Hovězí Bourguignon

Hovězí filet na červeném víně
(Filet de boeuf au vin rouge)

Hovězí hranolky v pepři

Hovězí hrudí s křenovou omáčkou

Hovězí jazyk

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí jazyk uzený

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  1/2 uzený hovězí jazyk
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jazyk vaříme právě tak jako čerstvý, ale vodu nesolíme. Uvařený oloupáme a podáváme jej buď s knedlíkem a se zelím, nebo raději s bramborovou kaší a zeleným hráškem nebo špenátem. Opět pamatujeme na zeleninu pro látky ochranné.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5465x    verze pro tisk

Hovězí kostičky v zelenině