cpt. Cook
 

Filet mignon v pepřové krustě s čokoládovo-portskou omáčkou

Filet mignon v solné krustě
(Filet mignon en croûte de sel au thym)

Filipínské hovězí

Flekken
((pečeně pečená nad dřevěným uhlím))

Florentské roštěnky

Frankfurtská pečeně

Grilovaná roštěná

Hašé z vařeného hovězího

Horalský tymbál

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hortobáďské hovězí plátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky zadního hovězího, 3 lžíce oleje, 4 lžíce hladké mouky, 1/2 stroužek česneku, 1/2 lžíce mleté papriky, 1/2  cibule, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 2  zelené papriky, 3  rajčata, majoránka, kmín, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Plátky na okrajích nařízneme, naklepeme a osolené obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme olej, plátky po obou stranách prudce opečeme, vyjmeme je a dáme stranou. Na oleji v pánvi zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, kmín, majoránku, krátce zamícháme. Přidáme protlak, krátce osmahneme, podlijeme a přidáme maso. Dusíme zvolna pod pokličkou, mírně podléváme. K masu přidáme na nudličky nakrájené papriky a spařená, oloupaná a rozkrájená rajčata.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2904x    verze pro tisk

Hotpot

Hovězí Acapulco

Hovězí balenka plněná

Hovězí Bourguignon

Hovězí filet na červeném víně
(Filet de boeuf au vin rouge)

Hovězí hranolky v pepři

Hovězí hrudí s křenovou omáčkou

Hovězí jazyk

Hovězí jazyk uzený

Hovězí kostičky v zelenině