cpt. Cook
 

Filet mignon v pepřové krustě s čokoládovo-portskou omáčkou

Filet mignon v solné krustě
(Filet mignon en croûte de sel au thym)

Filipínské hovězí

Flekken
((pečeně pečená nad dřevěným uhlím))

Florentské roštěnky

Frankfurtská pečeně

Grilovaná roštěná

Hašé z vařeného hovězího

Horalský tymbál

Hortobáďské hovězí plátky

Holandsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hotpot

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg hovězího masa, 6  celých pepřů, 3  bobkové listy, 40 dkg brambor, 315 dkg mrkve, 150 dkg cibule, 4 lžíce zelené petrželky, 3 lžíce másla, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso spolu s pepřem uvaříme doměkka a vyjmeme. Do vývaru přidáme bobkový list a sůl, dáme nakrájené brambory s nakrájenou mrkví a cibulí a vaříme úplně doměkka. Měkkou zeleninu s brambory rozmačkáme, maso nakrájíme. Na mísu upravíme zelenino-bramborovou kaši, poklademe vařeným hovězím masem nakrájeným na plátky, hustě posypeme petrželkou a polijeme máslem zahřátým do světlehněda. Je to holandské národní jídlo.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2712x    verze pro tisk

Hovězí Acapulco

Hovězí balenka plněná

Hovězí Bourguignon

Hovězí filet na červeném víně
(Filet de boeuf au vin rouge)

Hovězí hranolky v pepři

Hovězí hrudí s křenovou omáčkou

Hovězí jazyk

Hovězí jazyk uzený

Hovězí kostičky v zelenině