cpt. Cook
 

Filet mignon v pepřové krustě s čokoládovo-portskou omáčkou

Filet mignon v solné krustě
(Filet mignon en croûte de sel au thym)

Filipíny   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Filipínské hovězí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězího masa na guláš nakrájeného na menší kousky, 1/2 dl octa, 1/2 lžička hrubě mletého pepře, 3 stroužky česneku rozdrcené, 4 lžíce oleje, 2  brambory oloupané a nakrájené na kousky, 1/2  cibule nakrájená na tenká kolečka, 2.15 dl hovězího vývaru, 2.15 dl rajčatové šťávy, 1/2  bobkový list, 1/2  červená paprika nakrájená na proužky, tabasco, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso smícháme s octem, hrubě mletým pepřem a česnekem a necháme marinovat v ledničce alespoň 30 minut. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a na něm maso zprudka osmahneme do hněda. Maso vyndáme a držíme v teple. Přilijeme zbytek oleje, přidáme brambory a krátce opečeme. Brambory vyndáme a také držíme v teple. Na pánev dáme cibuli a 5 minut osmahneme. Přidáme maso, vývar, rajskou šťávu a bobkový list, přivedeme k varu, přikryjeme pokličkou a na mírném plameni dusíme 90 minut. Přidáme brambory a papriku a vaříme tak dlouho, až jsou brambory měkké. Posolíme a popepříme, přidáme Tabasco podle chuti a vaříme další 2 minuty. Podáváme ozdobené nakrájenými olivami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2718x    verze pro tisk

Flekken
((pečeně pečená nad dřevěným uhlím))

Florentské roštěnky

Frankfurtská pečeně

Grilovaná roštěná

Hašé z vařeného hovězího

Horalský tymbál

Hortobáďské hovězí plátky

Hotpot

Hovězí Acapulco

Hovězí balenka plněná

Hovězí Bourguignon

Hovězí filet na červeném víně
(Filet de boeuf au vin rouge)

Hovězí hranolky v pepři

Hovězí hrudí s křenovou omáčkou

Hovězí jazyk

Hovězí jazyk uzený

Hovězí kostičky v zelenině