cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ďábelské kuře

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 1/2  cibule, 3 stroužky česneku, 1/2 lžíce sekané zelené petrželky, sůl, 2 lžičky mletého zázvoru,  špetka pálivé papriky, 2 lžíce oleje, 1/2 lžíce kečupu, máslo na vymazání pekáčku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do misky dáme kečup, olej, jemně nakrájenou cibuli, petrželku, prolisovaný česnek, sůl, zázvor, papriku a vše dobře promícháme. Omyté kuře osušíme a potřeme celé (i uvnitř) připravenou směsí. Dáme do vymazaného pekáčku a zvolna pečeme za občasného podlévání dozlatova. Takto můžeme kuře i grilovat. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2977x    verze pro tisk

Dopiaza z kuřete

Drůbeží špíz s ořechovou omáčkou

Dušená drůbež na zelenině a cibulce

Dušená směs kuřecího a vepřového masa

Dušené kuře s bílou omáčkou