cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Babiččino kuřecí soté se žampiony
(Sauté de poulet façon grand-mère, champignons et pommes grenailles)

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Citronová kuřecí piccata

Citronové kuře na těstovinové rýži

Cordon bleu po sicilsku
(Cordon bleu di pollo alla siciliana)

Country captain

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Gruzie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čachochbilli z kuřete

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kuřete, 2 lžíce másla nebo margarinu, 1/2  cibule, 1/2 lžička mleté papriky, 1/2 lžička sumahu, 4  rajčata, 1/2 lžička estragonu, sůl, mletý pepř, 1/8 l kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kuře nakrájené na 2 - 4 kousky na porci, osolíme, opečeme, přidáme papriku, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Pak přidáme nakrájená rajčata, sumah a dusíme do měkka. Potom posypeme nakrájeným, nejlépe čerstvým estragonem a zalijeme smetanou. Přivedeme k varu, ale už nevaříme. K tomu podáváme nejlépe bílý chléb, ale i těstoviny.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3597x    verze pro tisk

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře