cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Gruzie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čachochbilli z kuřete

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kuřete, 2 lžíce másla nebo margarinu, 1/2  cibule, 1/2 lžička mleté papriky, 1/2 lžička sumahu, 4  rajčata, 1/2 lžička estragonu, sůl, mletý pepř, 1/8 l kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kuře nakrájené na 2 - 4 kousky na porci, osolíme, opečeme, přidáme papriku, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Pak přidáme nakrájená rajčata, sumah a dusíme do měkka. Potom posypeme nakrájeným, nejlépe čerstvým estragonem a zalijeme smetanou. Přivedeme k varu, ale už nevaříme. K tomu podáváme nejlépe bílý chléb, ale i těstoviny.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2273x    verze pro tisk

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře

Dopiaza z kuřete

Drůbeží špíz s ořechovou omáčkou

Dušená drůbež na zelenině a cibulce

Dušená směs kuřecího a vepřového masa

Dušené kuře s bílou omáčkou