cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bosaka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, drcený pepř, pálivá paprika, sůl, 10 dkg oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Silně okořeněné (pepř, pálivá paprika), osolené, nakrájené a vykostěné kuřecí maso smažíme na rozpáleném oleji. Tento středoafrický pokrm podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2390x    verze pro tisk

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře

Dopiaza z kuřete

Drůbeží špíz s ořechovou omáčkou

Dušená drůbež na zelenině a cibulce

Dušená směs kuřecího a vepřového masa

Dušené kuře s bílou omáčkou