cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Babiččino kuřecí soté se žampiony
(Sauté de poulet façon grand-mère, champignons et pommes grenailles)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bosaka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, drcený pepř, pálivá paprika, sůl, 10 dkg oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Silně okořeněné (pepř, pálivá paprika), osolené, nakrájené a vykostěné kuřecí maso smažíme na rozpáleném oleji. Tento středoafrický pokrm podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3593x    verze pro tisk

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Citronová kuřecí piccata

Citronové kuře na těstovinové rýži

Cordon bleu po sicilsku
(Cordon bleu di pollo alla siciliana)

Country captain

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře