cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Čahohbili (kavkazská specialita)

Gruzie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čachohbili z kuřete

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 1/2  cibule, 2 lžíce másla, 1/2 lžička mleté papriky, 3  rajčata, 1/2 lžička sumahu (nebo dvojnásobek citrónové šťávy), 1/8 l kysané smetany, 1/2 lžička estragonu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jemně nakrájenou cibuli podusíme na másle. Kuře nakrájené na kousky osolíme, opepříme, přidáme papriku, opečeme, podlijeme vodou, přidáme rajčata, sumah (nebo citrónovou šťávu, příp. dřeň) a dusíme. Když maso změkne, přidáme estragon a zalijeme kysanou smetanou. Pojídáme s chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2508x    verze pro tisk

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře

Dopiaza z kuřete

Drůbeží špíz s ořechovou omáčkou

Dušená drůbež na zelenině a cibulce

Dušená směs kuřecího a vepřového masa

Dušené kuře s bílou omáčkou