cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Babiččino kuřecí soté se žampiony
(Sauté de poulet façon grand-mère, champignons et pommes grenailles)

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Citronová kuřecí piccata

Citronové kuře na těstovinové rýži

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cordon bleu po sicilsku

Cordon bleu di pollo alla siciliana

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  kuřecí prsíčka, 1/2  červená paprika, 20 dkg italského sýra caciocavallo, 2  vejce, 4 plátky tvrdého chleba, 2 lžíce loupaných pistácií, 2  sušená rajčata, 1/2 lžíce sušené dobromysli, 4 lžíce hladké mouky, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omyjte a osušte papriku a poté ji ze všech stran opečte v troubě pod grilem. Nechte ji vychladnout, oloupejte ji, odstraňte stopku, semena a vlákna a nakrájejte ji na stejné plátky. Ostrým nožem udělejte do kuřecích plátků vodorovný řez, aby vznikla kapsa. Uvnitř je osolte a opepřete. Každé prsíčko naplňte plátkem papriky a plátkem sýra caciocavallo. Zavřete je, poprašte moukou a otvor dobře přitlačte, aby sýr nemohl vytéci.

www.tacos.cz Smíchejte strouhanku z chleba s nasekanými sušenými rajčaty a pak s drcenými pistáciemi a oreganem. V jiné misce rozšlehejte vejce, namočte do něj pomoučené maso a následně je obalte v ochucené strouhance. Na velké pánvi rozehřejte na prst oleje a cordon bleu opékejte na středně mírném ohni 6-8 minut z každé strany, dokud nebude zvenku zlatavé a uvnitř propečené. Osušte je na papírových utěrkách, osolte a podávejte.

vloženo 02.02.2022    zobrazeno 569x    verze pro tisk

Country captain

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře