cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Turecko   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Čerkézské kuře

Cerkez tavugu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 4 plátky chleba, 1/2 dl mléka, 40 dkg lískových ořechů, 3 stroužky česneku, 1/2 lžička mleté papriky, 2 lžíce olivového oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře omyjeme a uvaříme doměkka v hrnci s osolenou vodou. Zbavíme kůží, maso obereme z kostí a nakrájíme příčně přes vlákna na proužky. Oříšky umeleme najemno a smícháme s rozmačkaným česnekem a rozmačkaným bílým chlebem bez kůrky s mlékem. Můžeme přilít trochu kuřecího vývaru, tak aby nám vznikla hustá kaše. Smícháme s masem a vložíme do misky vymazané máslem. Nakonec přelijeme olivovým olejem smíchaným s mletou paprikou a zapečeme v troubě.
vloženo 15.02.2008    zobrazeno 2675x    verze pro tisk

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře

Dopiaza z kuřete

Drůbeží špíz s ořechovou omáčkou

Dušená drůbež na zelenině a cibulce

Dušená směs kuřecího a vepřového masa

Dušené kuře s bílou omáčkou