cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Babiččino kuřecí soté se žampiony
(Sauté de poulet façon grand-mère, champignons et pommes grenailles)

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Citronová kuřecí piccata

Citronové kuře na těstovinové rýži

Cordon bleu po sicilsku
(Cordon bleu di pollo alla siciliana)

Country captain

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Turecko   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Čerkézské kuře

Cerkez tavugu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 4 plátky chleba, 1/2 dl mléka, 40 dkg lískových ořechů, 3 stroužky česneku, 1/2 lžička mleté papriky, 2 lžíce olivového oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře omyjeme a uvaříme doměkka v hrnci s osolenou vodou. Zbavíme kůží, maso obereme z kostí a nakrájíme příčně přes vlákna na proužky. Oříšky umeleme najemno a smícháme s rozmačkaným česnekem a rozmačkaným bílým chlebem bez kůrky s mlékem. Můžeme přilít trochu kuřecího vývaru, tak aby nám vznikla hustá kaše. Smícháme s masem a vložíme do misky vymazané máslem. Nakonec přelijeme olivovým olejem smíchaným s mletou paprikou a zapečeme v troubě.
vloženo 15.02.2008    zobrazeno 3919x    verze pro tisk

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře