cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Babiččino kuřecí soté se žampiony
(Sauté de poulet façon grand-mère, champignons et pommes grenailles)

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Citronová kuřecí piccata

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Citronové kuře na těstovinové rýži

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 lžíce olivového oleje, 2  pórky, 30 dkg těstovinové rýže orzo, 115 dkg chřestu, 15 dl kuřecího vývaru, 2 lžíce crème fraîche, 1/2  citrón, 215 dkg vařených kuřecích prsíček, 215 dkg mraženého hrášku, 1/2 svazku pažitky
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hrnci rozehřejte olej a na středním plameni 5 minut smažte očistěný, podélně napůl rozkrojený a následně nahrubo nakrájený pórek, v polovině doby přilijte trochu vroucí vody z konvice, aby se mírně spařil. Přidejte těstoviny orzo, chřest nakrájený na 4cm kousky a vývar a za stálého míchání vařte 10 minut na prudkém ohni.

www.tacos.cz Vmíchejte crème fraîche, citronovou kůru, citronovou šťávu, rozdrobené kuřecí maso, hrášek a většinu pažitky. Dochuťte a nechte 3-4 minuty na ohni, aby se kuře prohřálo, a v případě potřeby přidejte trochu vody na uvolnění. Rozdělte do misek a posypte zbylou pažitkou.

vloženo 11.01.2022    zobrazeno 582x    verze pro tisk

Cordon bleu po sicilsku
(Cordon bleu di pollo alla siciliana)

Country captain

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře