cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Gruzie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čahohbili (kavkazská specialita)

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 1/2  cibule, máslo, mletá paprika, 4  rajčata, citrónová šťáva (sumah), kysaná smetana
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jemně rozsekanou cibuli usmažíme na másle. Kachnu nebo kuře nakrájíme na kousky, osolíme, vložíme na smaženou cibuli, podlejeme trochou vody, malounko opaprikujeme, přidáme rajská jablíčka, pokapeme citrónovou šťávou a pod pokličkou dusíme. Když maso změkne, polijeme ho kyselou smetanou a podáváme. (Původní kavkazský recept předpisuje místo citrónu sumah, který se vyrábí ze sušených bobulek divokého šťovíku: je to prášek ostré kyselé příchuti).
vloženo 28.07.2007    zobrazeno 2977x    verze pro tisk

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře

Dopiaza z kuřete

Drůbeží špíz s ořechovou omáčkou

Dušená drůbež na zelenině a cibulce

Dušená směs kuřecího a vepřového masa

Dušené kuře s bílou omáčkou