cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Babiččino kuřecí soté se žampiony
(Sauté de poulet façon grand-mère, champignons et pommes grenailles)

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Citronová kuřecí piccata

Citronové kuře na těstovinové rýži

Cordon bleu po sicilsku
(Cordon bleu di pollo alla siciliana)

Country captain

Gruzie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čahohbili (kavkazská specialita)

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 1/2  cibule, máslo, mletá paprika, 4  rajčata, citrónová šťáva (sumah), kysaná smetana
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jemně rozsekanou cibuli usmažíme na másle. Kachnu nebo kuře nakrájíme na kousky, osolíme, vložíme na smaženou cibuli, podlejeme trochou vody, malounko opaprikujeme, přidáme rajská jablíčka, pokapeme citrónovou šťávou a pod pokličkou dusíme. Když maso změkne, polijeme ho kyselou smetanou a podáváme. (Původní kavkazský recept předpisuje místo citrónu sumah, který se vyrábí ze sušených bobulek divokého šťovíku: je to prášek ostré kyselé příchuti).
vloženo 28.07.2007    zobrazeno 4273x    verze pro tisk

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře