cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Celestýnské kuře

Poulet célestine

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 6 dkg másla, 12 dkg žampiónů, 1/2  rajče, 1/2 sklenka suchého bílého vína, 1/2 sklenky vývaru, 1/2 dl šampaňského vína, sůl, mletý pepř, cayenský pepř, zelená petrželka, 1/2 stroužek česneku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Naporcujte si mladé kuře. Porce kuřete opečte na másle dozlatova na prudkém ohni. Přidejte žampiony, oloupané rajče zbavené semínek a nakrájené na kostičky a nechte vařit 5 minut. Zalijte suchým bílým vínem, vývarem a šampaňským. Osolte, opepřete, přidejte špetku kayenského pepře a vařte čtvrt hodiny. Přendejte kousky kuřete na teplou mísu. Seberte z omáčky omastek, případně ji ještě nechat zhoustnout. Posypte nasekanou petrželkou a trochou nasekaného česneku a podávejte.
vloženo 02.08.2007    zobrazeno 2606x    verze pro tisk

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře

Dopiaza z kuřete

Drůbeží špíz s ořechovou omáčkou

Dušená drůbež na zelenině a cibulce

Dušená směs kuřecího a vepřového masa

Dušené kuře s bílou omáčkou