cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Babiččino kuřecí soté se žampiony
(Sauté de poulet façon grand-mère, champignons et pommes grenailles)

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Celestýnské kuře

Poulet célestine

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 6 dkg másla, 12 dkg žampiónů, 1/2  rajče, 1/2 sklenka suchého bílého vína, 1/2 sklenky vývaru, 1/2 dl šampaňského vína, sůl, mletý pepř, cayenský pepř, zelená petrželka, 1/2 stroužek česneku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Naporcujte si mladé kuře. Porce kuřete opečte na másle dozlatova na prudkém ohni. Přidejte žampiony, oloupané rajče zbavené semínek a nakrájené na kostičky a nechte vařit 5 minut. Zalijte suchým bílým vínem, vývarem a šampaňským. Osolte, opepřete, přidejte špetku kayenského pepře a vařte čtvrt hodiny. Přendejte kousky kuřete na teplou mísu. Seberte z omáčky omastek, případně ji ještě nechat zhoustnout. Posypte nasekanou petrželkou a trochou nasekaného česneku a podávejte.
vloženo 02.08.2007    zobrazeno 3934x    verze pro tisk

Citronová kuřecí piccata

Citronové kuře na těstovinové rýži

Cordon bleu po sicilsku
(Cordon bleu di pollo alla siciliana)

Country captain

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře