cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Babiččino kuřecí soté se žampiony
(Sauté de poulet façon grand-mère, champignons et pommes grenailles)

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Citronová kuřecí piccata

Citronové kuře na těstovinové rýži

Cordon bleu po sicilsku
(Cordon bleu di pollo alla siciliana)

Country captain

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 15 dkg rostlinného tuku, 4 stroužky česneku, 20 dkg eidamu, 215 dkg šlehačky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře nasekáme na menší porce, osolíme a naskládáme do tukem vymazaného pekáčku. Česnek nakrájíme na tenké plátky, posypeme jím porce kuřete, vše zasypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou. Pečeme v mírně teplé troubě asi 45 minut do zlatohněda.

www.tacos.cz Příloha: brambory a zeleninový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3922x    verze pro tisk

Ďábelské kuře