cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
·
Rybí filé
·
Kapr
·
Pstruh, losos
·
Ostatní sladkovodní ryby
· Mořské ryby
·
Raci, krabi, krevety
·
Hlemýždi, mušle, ústřice
·
Mořské potvory
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Ryba s mandlemi nebo lískovými oříšky
Ryba smažená ve vaječném těstě
Sleď s hořčičnou omáčkou
Sledi na červeném víně
Sledi v sladkokyselé omáčce
Smažené tresčí kuličky nadívané kokosem
(Beignets de morue farcis à la noix de coco)
Smažený mořský okoun
Smažený platýs
(Sogliola fritta)
Sole meunière
(Mořský jazyk po mlynářsku)
Stoccafisso all'abruzzese
(Sušená treska po abruzzsku)
Štítník v balíčku
(Gallinella al cartoccio)
Tacos s kořeněným tuňákem Toma Kerridge
Tempura
Terstská treska
Tilapie
Treska na africký způsob
(Cabillaud à l'africaine)
Treska na mandlích
Treska na smetaně s kapary
Treska s cibulkou dušenou na víně
Treska saganaki