cpt. Cook
 

Mečoun s okurkovou omáčkou

Mořská ryba na žampiónech se smetanou

Mořská ryba se zeleninou

Mořské ragú s anýzovkou

Mořský vlkouš flambovaný v anýzu

Nočky z uzené tresky

Ocas z tuňáka v makové krustě

Palombo con piselli
(Žralok na hrášku)

Pečená makrela podle žabulky

Pečená treska s těstovinovou rýží a pikantní klobásou

Plátky à la Deauvillaise

Platýs na smetaně

Platýs plněný mandlemi a cizrnou
(Sogliole farcite con mandorle e ceci)

Platýs po provensálsku
(Limandes à la provençale)

Platýs Veracruz

Pražma s otevřenými lasagnemi

Ropušnice v bláznivé vodě
(Scorfano all'acqua pazza)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ryba pečená s kmínem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg ryb sladkovodních nebo mořských, sůl, kmín, citrónová šťáva, 10 dkg másla, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu osolíme, pokmínujeme, pokapeme citrónovou šťávou, vložíme na rozpálené máslo a dáme péci do trouby. Pečeme-li rybu vcelku, vycpeme ji chlebem tak, aby stála hřbetem vzhůru. Podle velikosti ryby pečeme 20 až 30 min. Po upečení chléb vyjmeme, rybu upravíme na mísu a ozdobíme petrželovou natí. Jako přílohu podáváme brambory s máslem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3060x    verze pro tisk

Ryba pěti vůní na šanghajský způsob

Ryba s mandlemi