cpt. Cook
 

Mečoun s okurkovou omáčkou

Mořská ryba na žampiónech se smetanou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mořská ryba se zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg mořských ryb, 2 lžíce másla, 6  rajčat, 2  cibule, sůl, 1/2 šálku pokrájené kořenové zeleniny, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu nakrájíme na porce, osolíme a po obou stranách ji opečeme na másle. Porce vyjmeme na talíř a na másle od opékání opečeme cibuli nakrájenou na plátky, přidáme rajčata nakrájená na plátky a společně podusíme. Přidáme kořenovou zeleninu a promícháme. Směs navršíme na opečenou rybu, kterou v zelenině prohřejeme. Zdobíme kolečky citrónu. Podáváme s vařenými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3035x    verze pro tisk

Mořské ragú s anýzovkou

Mořský vlkouš flambovaný v anýzu

Nočky z uzené tresky

Ocas z tuňáka v makové krustě

Palombo con piselli
(Žralok na hrášku)

Pečená makrela podle žabulky

Pečená treska s těstovinovou rýží a pikantní klobásou

Plátky à la Deauvillaise

Platýs na smetaně

Platýs plněný mandlemi a cizrnou
(Sogliole farcite con mandorle e ceci)

Platýs po provensálsku
(Limandes à la provençale)

Platýs Veracruz

Pražma s otevřenými lasagnemi

Ropušnice v bláznivé vodě
(Scorfano all'acqua pazza)

Ryba pečená s kmínem

Ryba pěti vůní na šanghajský způsob

Ryba s mandlemi