cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

Mečoun na rozmarýně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mečoun s okurkovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky mečouna, 1.15 dl bílého jogurtu, 1/2  salátová okurka menší a nakrájená nadrobno, 2 lžíce oleje, 1/2 lžička kopru nasekaného nadrobno, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V misce smícháme jogurt s pepřem a koprem. Na pánvi rozpálíme olej a na něm opečeme osoleného mečouna. Přeneseme na talíř, navrch dáme připravenou omáčku a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1930x    verze pro tisk

Mořská ryba na žampiónech se smetanou