cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Machali aur daal
(Rybí kari s čočkou)

Macher jhol
(Bengálské rybí kari)

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mečoun

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky mečouna, 2 lžíce olivového oleje, 1/2  cibule nasekaná nadrobno, 115 dkg rozčtvrcených oliv, 10 dkg rozinek, 1/2 lžíce octa, hladká mouka, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Smícháme mouku se solí a pepřem a ve vzniklé směsi obalíme steaky. Rozpálíme olej na pánvi a rychle osmahneme. Rybu odstraníme, na pánvi osmahneme cibuli, přidáme olivy a rozinky a 2 minuty povaříme. Přidáme rybu, ocet a povaříme další 2 minuty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3783x    verze pro tisk

Mečoun na rozmarýně