cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Machali aur daal
(Rybí kari s čočkou)

Macher jhol
(Bengálské rybí kari)

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mečoun na rozmarýně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky mečouna, 6 lžic másla, 1/2 lžíce oleje, 1/2 dl bílého vína, 1/2 lžička rozmarýnu, 3 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mečouna obalíme v mouce, do masa vetřeme rozmarýnu a stejky potřeme olejem. V pánvi rozpálíme většinu másla a na něm opečeme mečouna, asi 7 minut na každé straně. Posolíme a přendáme na talíře. Do pánve přilijeme víno a dáme zbytek másla, dobře prohřejeme a nalijeme na stejky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3782x    verze pro tisk