Mořská ryba na žampiónech se smetanou
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 1/2 kg ryb, 2 cibule, sůl, 2 lžíce másla, 215 dkg žampiónů, citrón, 1/2 lžičky mleté papriky, 1/2 l kysané smetany, 1/2 lžíce polohrubé mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu rozkrájíme na porce a osolíme. Cibuli nakrájíme na plátky, osmahneme na másle, vložíme na ni připravenou rybu a po obou stranách ji zprudka opečeme. Pak přidáme papriku, žampióny nakrájené na plátky a dusíme bez podlévání. Později mírně podlijeme, celkem dusíme asi 10 minut. Ve smetaně rozkvedláme mouku, osolíme, přilijeme k rybě a krátce povaříme. Je-li třeba, zakapeme citrónovou šťávou. Podáváme s brambory.