cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
·
Rybí filé
·
Kapr
·
Pstruh, losos
·
Ostatní sladkovodní ryby
· Mořské ryby
·
Raci, krabi, krevety
·
Hlemýždi, mušle, ústřice
·
Mořské potvory
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Treska z Vicenzy
(Baccalà alla vicentina)
Tuňák na česneku
Tuňák na pepři
Tuňák na zázvoru
Tuniský kuskus
Valenciánská treska
Zapečená makrela
Zapečená treska na smetaně
Závitky z mořského jazyka a hroznů
(Involtini di sogliola al parmigiano e uva bianca)
Závitky z platýse s rajčaty