cpt. Cook
 

Treska z Vicenzy
(Baccalà alla vicentina)

Tuňák na česneku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tuňák na pepři

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky tuňáka, 15 lžic másla, 15  naťových cibulek nakrájených nadrobno, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 2 lžičky hořčice, 1/2 lžička tabasca, 1/2 lžička hrubě mletého pepře, 1/2 lžíce oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm pomalu osmahneme cibulky, asi 6 minut. V malé misce smícháme Tabasco, hrubě mletý pepř, hořčici a citrónovou šťávu. Hotovou směs přimícháme k cibulkám a pánev dáme na stranu. Na velké pánvi rozpálíme olej a na něm zprudka osmažíme posolené a popepřené stejky tuňáka, asi 4 minuty na každé straně. Těsně před tím, než je ryba hotová, ohřejeme cibulky a nasypeme je na rybu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2222x    verze pro tisk

Tuňák na zázvoru

Tuniský kuskus

Valenciánská treska

Zapečená makrela

Zapečená treska na smetaně

Závitky z mořského jazyka a hroznů
(Involtini di sogliola al parmigiano e uva bianca)

Závitky z platýse s rajčaty