cpt. Cook
 

Treska z Vicenzy
(Baccalà alla vicentina)

Tuňák na česneku

Tuňák na pepři

Tuňák na zázvoru

Tuniský kuskus

Valenciánská treska

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečená makrela

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  uzené makrely, tuk, 60 dkg brambor, sůl, mletý pepř, 2  cibule, 2  vejce, 1/4 l mléka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uzené makrely zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Do nádoby vymaštěné tukem rozložíme vrstvu uvařených, na plátky nakrájených, osolených a opepřených brambor, vrstvu na prstýnky nakrájené cibule, připravené makrely a střídáme do vypotřebování surovin. Vrchní vrstvu tvoří brambory. Poté vše zalijeme vejci rozšlehanými v mléce a ve středně vyhřáté troubě zapečeme dorůžova. Podáváme se sezónním zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1980x    verze pro tisk

Zapečená treska na smetaně

Závitky z mořského jazyka a hroznů
(Involtini di sogliola al parmigiano e uva bianca)

Závitky z platýse s rajčaty